Om meg

 
IMG_9930-2-side.jpg
 

Min brennende lidenskap for håndarbeid, og da spesielt strikking, startet allerede i en alder av 14 år. På ungdomsskolen lå min første Seterdalsgenser på pinnene, og siden det har det gått i ett. Strikking har på en måte vært min terapi opp igjennom alle disse årene, og det har betydd uendelig mye for meg. Og gjennom alle disse årene har jeg hatt én eneste stor drøm. En drøm om å få starte noe helt for meg selv, en drøm om å få drive en egen butikk, selge garn og alt mulig rart av tilbehør og hjelpe og veilede andre som deler min fantastiske lidenskap. Etter masse prøving, litt feiling og en del motbakker skulle drømmen endelig bli et faktum. Å finne et navn var ikke vanskelig, og HJERTESTRIKK er overhodet ikke tilfeldig. For strikkingen har alltid stått mitt hjerte svært, svært nærme! 

Beate Haddal Ødegård heter jeg. Jeg er født og oppvokst på Grytastranda, men er nå bosatt på Hellestranda sammen med min mann, Steinar, og vårt lille lurventroll av en hund, Linus. Jeg har tre voksne døtre, Sandra Helen, Anne-Sofie og Ingrid Elise, samt et herlig barnebarn på 4 år, Oliver Elias. Jeg har med andre ord alt jeg trenger, og mere til!

Nå starter en ny epoke i livet, og drøm blir til virkelighet. Hjertestrikk åpner dørene, og jeg gleder meg til å treffe mange herlige kunder! Jeg ønsker å drive en butikk hvor kundene føler seg velkommen og verdsatt, og setter kundens behov og ønsker i fokus. Er det noe du savner i butikken, ris eller ros? Alle innspill blir tatt i mot med åpne armer, og det er bare å kontakte meg. All kontaktinformasjon finner du under kundeservice i menyen over. Jeg gleder meg masse til å høre fra deg! :-)